Bobbejaanland opent virtual reality achtbaan Mount Mara

  Pretpark Bobbejaanland heeft zaterdag de attractie Mount Mara officieel geopend. De bestaande rollercoaster Revolution werd in samenwerking met Samsung opgefrist naar een virtual reality achtbaan. Bezoekers zetten een speciale bril op en beleven dan als geologen een bloedstollend avontuur tijdens een enorme vulkaanuitbarsting op de mysterieuze berg Mount Mara.

  "Het gebruik van virtual reality maakt deze attractie niet alleen spectaculair, maar ook vernieuwend", zegt Roland Kleve, directeur van Bobbejaanland. "Door het gebruik van de allernieuwste technieken komen de gevaren echt tot leven en stijgt de spanning tot een hoogtepunt. Een verrassende beleving in een van de populairste attracties van ons park."

  Met Mount Mara werd opnieuw gekozen voor ontdekking, verrassing en avontuur. De ride is een aanvulling op een andere attractie, The Forbidden Caves. "We kiezen hiermee dus voor de uitbreiding van de themazone Adventure Valley. Ook King Kong en Banana Battle horen thuis in dit deel van het park", aldus Kleve. Er werd bijna een miljoen euro in Mount Mara geïnvesteerd.

  Bron:Nieuwsblad

  Kalender

  ma di wo do vr za zo

  Evenementen

  31
  mrt
  Bobbejaanland
  -
  lichtaart
  't Plezantste land opent opnieuw haar deuren. Op 31 maart geven we de aftrap van het nieuwe

  Flashnieuws

  Bobfans aan de startlijn

  Even geduld....

  Bobfans werkt hard aan de wederopbouw van hun site.

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  Registreer
  © 2018 Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME